PROTECT IMOBIL

În decurs de 9 ani, creăm în fiecare zi proiecte eficiente, propunem cele mai bune soluții și instrumente de vînzare finite.

Ce suntem pregătiți să facem pentru dumneavoastră

Stabilim scopurile, obiectivele, identificăm publicul-țintă.
Alegem strategia de promovare.
Încheiem contractul, punem la punct sistemele statistice.
Selectăm cererile-cheie eficiente/corecte.
Analizăm rezultatele obținute.
Corectăm strategia de promovare.

Ce obțineți în final

Termen minimum - rezultat maximum!

Clienții agenției pot să se bazeze pe calitatea și garanția execuției. Aceasta se referă nu doar la producția companiei, ci și la setul de servicii prestate. Noi reprezentăm un partener puternic și de încredere, de aceea posedăm o gîndire globală, la noi teoria merge totdeauna într-o strînsă conexiune cu practica. Aceasta se reflectă în competența multilaterală a consultanților și în setul individual de servicii disponibile. 

 

Vă oferim următoarele tipuri de servicii

PROTECT IMOBIL -  mecanism cu un ansamblu complex de servicii destinat imobilului Dvs!                   

PROTECT IMOBIL - echipa de profesioniști care îl aplică pentru Dvs.!

Compania Noastră vă propune următoarea gamă de servicii pe tot teritoriul Moldovei!

 

✔ Evaluarea profesională și independentă a imobilului de către un evaluator licențiat;

✔ Răscumpărarea urgentă a imobilului Dvs. pe cont propriu timp de o zi;

✔ O modalitate rapidă și sigură pentru realizarea imobilui Dvs in termen minim;

✔ Vînzarea/cumpărarea/chirie: apartamente, case, spaţii comerciale, loturi;

✔ Apartamente cu reduceri in blocuri locative noi;

✔ Gestionare completă și organizarea procesului de vânzare în companiile de construcții;

Soluţia optimă, funcţională şi verificată în timp

În fiecare zi, lucrând cu clienţii noştri, noi ne axăm pe obiectivul de bază, care constă în a elabora soluţia optimă, una funcţională şi verificată în timp, care să corespundă standardelor mondiale.

Toate tendinţele în activitatea noastră sunt orientate spre atingerea acestui obiectiv, ceea ce, în esenţă, constituie principala motivare pentru fiecare membru al echipei noastre, lucru care permite îmbunătăţirea adecvată a nivelului de competenţă şi a calităţii serviciilor, în condiţiile unei conjucturi în continuă schimbare şi ale unei concurenţe crescânde pe piaţa serviciilor imobiliare.

Noi suntem interesaţi de elaborarea celei mai atractive soluţii pentru fiecare client al nostru, fie că este vorba de proprietarul unei reţele de alimentare cu carburanţi, fie că aceştia sunt acţionarii unei mari întreprinderi industriale.

Noi tindem spre a valorifica potenţialul fiecărui proiect al nostru, elaborând concepţii care funcţionează eficient, fie că acestea sunt exagerat de futuriste sau uluitor de simple.

Caracterul optim se obţine prin minimizarea cheltuielilor financiare şi temporale ale clientului. Funcţionalitatea constituie un criteriu important al oricărei soluţii, deoarece aceasta asigură funcţionarea stabilă a mecanismului propus, în condiţiile unor circumstanţe şi riscuri externe complexe, pe o durată lungă de timp.

Ne orientăm mereu după experienţa noastră anterioară în alegerea soluţiilor, acestea dovedindu-şi eficienţa de funcţionare în practică, şi anume aceste soluţii vor fi prioritare în alegere. Tot ce este genial este simplu, acest lucru este valabil şi în cazul activităţii noastre.

Simplitatea asigură cea mai bună transparenţă, manevrabilitate şi rapiditate în funcţionare a mecanismului propus, de asemenea, permite reducerea neîncrederii, a temerilor şi a cheltuielilor clientului în legătură cu vânzarea bunului. Un obiectiv corect formulat ne ajută, practic de fiecare dată, să întrecem aşteptările clienţilor, permiţând crearea unei impunătoare baze de clienţi loiali, care ne încredinţează reglementarea celor mai importante situaţii şi soluţionarea unor probleme complexe.

Cum lucrăm?

Veniţi la noi în vizită la o ceaşcă de cafea sau de ceai, şi veţi vedea singuri.

Vă aşteptăm între orele 9-00 şi 18-00, fără zile de odihnă.

Oficiul Nostru

Ismail 86

Str. Ismail 86
Chisinau, Moldova

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți