Colaborare pe termen lung

Compania noastră este interesată de colaborare pe termen lung cu agenţiile, persoanele intermediare etc. care oferă servicii de rezervare a hotelurilor pentru clienţii săi.

În cazul în care agenţia asigură fluxul de clienţi în apartamentele noastre, noi propunem un sistem de recompensare pentru organizarea promovării serviciilor noastre.

Detaliile de cooperare se specifică cu fiecare agenţie în mod individual.

Orice propunere sau solicitare venită din partea dvs. va fi examinată cu o deosebită atenţie, ţinându-se cont de specificul fiecărui partener în parte.

Colaborare pentru proprietarii de apartamente, imobile, oficii

Compania noastră vă propune să daţi apartamentul dvs. în administrare fiduciară la un preţ peste cel de piaţă.

Compania noastră se află în oraşul dvs. şi poartă răspundere integrală pentru imobilele şi bunurile aflate în administrarea noastră.

Noi lucrăm conform următoarei scheme:

Specialiştii noştri examinează apartamentul dvs. şi fac analiza minuţioasă a fiecărui detaliu.

Specialiştii din serviciul de reparaţii remediază anumite deficienţe, şi ulterior apartamentul dvs., în funcţie de rezultatele obţinute în urma analizei efectuate, se echipează cu toată aparatura tehnică: DVD, televizor, cuptor cu microunde, internet, televiziune prin satelit, instalaţie pentru prepararea apei calde etc.

După aceea, vine fotograful profesionist şi face fotografii, care ulterior reprezintă apartamentul dvs.

De două ori pe săptămână, în apartamentul dvs. vine camerista, şi, în prezenţa managerului nostru, face curăţenie, conform instrucţiunilor, de care puteţi lua cunoştinţă în prealabil.

Într-o zi stabilită, la începutul fiecărei luni, conform contractului semnat, dumneavoastră primiţi plata pentru arendă, în orice loc convenabil dvs. Chiar dacă în ziua plăţii dumneavoastră vă aflaţi peste hotare, compania noastră vă achită plata prin transfer, folosind sistemele de transfer rapid de bani sau prin virament, pe contul dvs. de decontare.

Toate obiectivele imobiliare aflate în administrarea companiei noastre sunt supuse asigurării obligatorii în termen de 7 zile lucrătoare de la data semnării contractului, în perioada echipării apartamentului şi nemijlocit înainte de sosirea primului client.

De asemenea, vrem să vă atragem atenţia asupra faptului că noi refuzăm să oferim serviciile noastre persoanelor care îşi planifică serbarea zilei de naştere sau a unui alt eveniment, fără explicarea motivelor.

Colaborarea cu agenţiile sau cu agenţii independenţi

Compania noastră salută colaborarea cu agenţiile imobiliare şi cu agenţiile particulare. Suntem întotdeauna bucuroşi să avem parteneri noi şi vechi.

Suntem mereu disponibili pentru negocieri, pentru dezvoltarea unor noi scheme de colaborare şi elaborarea unor strategii concrete de dezvoltare, ceea ce ne permite să obţinem împreună cele mai bune rezultate, precum şi să evităm eventualele pierderi.

Dacă vă bucuraţi de anumite realizări, ori doriţi să plasaţi pe site-ul nostru informaţii referitoare la apartamentul dvs. sau să primiţi o recompensă de comision pentru apartamentul arendat la noi de către clientul dvs., trebuie să ne contactaţi telefonic, prin skype sau scriindu-ne un e-mail.

Colaborarea cu persoanele juridice

Compania noastră propune o colaborare reciproc avantajoasă cu persoanele juridice, precum şi cu clienţii corporativi.

Oricând puteţi rezerva un apartament de orice nivel, de la clasa econom până la penthouse de elită, plătind pentru serviciile noastre atât în numerar, cât şi prin virament, cu eliberarea tuturor documentelor necesare de strictă evidenţă.

De asemenea, plata din partea partenerilor străini poate fi realizată şi în valută – în dolari SUA sau în EURO.

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți