Răscumpărare urgentă

Cum se poate vinde avantajos un imobil?
Răscumpărarea urgentă timp de 24 de ore!
Plata în numerar în ziua adresării!

Beneficiaţi de serviciile noastre avantajoase:

Răscumpărarea urgentă a apartamentelor este o modalitate simplă şi avantajoasă de primire rapidă şi sigură a banilor din vânzarea apartamentului. Agenţia noastră poate răscumpăra apartamentul dvs. cu mijloacele sale proprii timp de 24 de ore.

Un serviciu de vânzări eficient vă va ajuta să vă vindeţi imobilul rapid şi în condiţii avantajoase. Noi ştim de ce anume este nevoie pentru a vă vinde apartamentul la un preţ maxim, convenabil dvs., şi în termenul cel mai scurt.

Contactaţi-ne telefonic şi veţi putea obţine, în mod gratuit şi fără obligaţii suplimentare, informaţiile referitoare la estimarea profesionistă prealabilă a valorii imobilului dvs.

Specialiştii agenţiei imobiliare "PROTECT-IMOBIL" vor efectua expertiza juridică a obiectivului imobiliar supus vânzării, vor pregăti setul de documente necesare pentru înregistrarea tranzacţiei de vânzare-cumpărare, a donaţiei, a moştenirii.

Agenţia imobiliară "PROTECT-IMOBIL" oferă clienţilor săi o astfel de operaţie precum răscumpărarea urgentă a apartamentelor în Chişinău, acest tip de operaţie îi ajută pe clienţi ca, în cele mai scurte termene, să-şi vândă apartamentul şi să primească la mână banii în numerar în ziua perfectării la notar a contractului de vânzare-cumpărare, sau prin depunerea banilor în celula bancară.

Telefonaţi-ne, cu noi este simplu şi avantajos!

Compania noastră vă oferă următoarele tipuri de servicii:

 • Răscumpărarea urgentă a imobilului dvs. pe cont propriu, timp de 24 de ore.
 • O modalitate rapidă şi sigură de primire a banilor din vânzarea imobilului.
 • Estimarea prealabilă profesionistă a valorii bunului imobil.
 • Expertiza juridică a obiectivelor supuse vânzării sau cumpărării.
 • Pregătirea documentelor necesare înregistrării unor astfel de tranzacţii ca:
  - cumpărarea 
  - vânzarea 
  - donaţia 
  - moştenirea

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți