Principiul pe care se bazează compania se regăsește în sloganul nostru: Pentru cei, ce prețuiesc timpul !

308             Dec 31, 2016

Protect Imobil este o companie imobiliară aflată în plină ascensiune ceea ce a dus la dezvoltarea constantă a pieței imobiliare.În momentul de față este printre primele companii care și-a cîștigat încrederea devenind un atu pe piața concurențială imobiliară din Republica Moldova.

Apariția și dezvoltarea:

 ProtectImobil activează cu succes pe piața imobiliară din Republica Moldova din anul 2008. De-a lungul acestor ani, compania s-a dedicat cu desăvărșire și  profesionalism în interesul clienților săi punîndu-le la dispoziție o gamă largă de soluții pentru achiziționarea,vînzarea și închirierea bunurilor imobiliare.

Principiul pe care se bazează compania se regăsește în sloganul nostru: Pentru cei ce prețuiesc timpul ! deoarece am considerat că ne reprezintă cel mai bine. Substratul acestei fraze se referă la distincția dintre timp,preț și valoare. 

Serviciile prestate

 

ProtectImobil are capacitatea de a pune la dispoziția clienților săi o mare varietate de servicii și să îndeplinească exigențele fiecăruia dintre ei cu profesionalism. Compania vă asistă pas cu pas de la început pînă la finalizarea fiecărei tranzacții imobiliare.Pentru persoanele juridice cît și fizice asigurăm soluții de marketing și promovare pentru proprietăți, investiții și proiecte imobiliare.

Avantaje și beneficii

Valorile noastre sunt cele care ne susțin în stabilirea și atingerea obiectivelor. Susținem comunicarea, interacționăm cu clienții noștri și oferim întotdeauna soluții adaptate perfect stilului, nevoilor și cerințelor acestora.ProtectImobil dispune de un personal calificat care aspiră să atingă excelența în tot ceea ce facem.Am construit un sistem durabil, gata oricînd să adopte soluții originale și personalizate fiecărei noi provocări.

Adrian Toderașcu Directorul general al „Protect Imobil”

Perseverența, devotamentul, pasiunea, implicarea, munca și transparența sunt termenii propulsori care ne permit să transferăm experiența în folosul clienților. Avem experiență necesară pentru a duce la bun sfirșit orice tranzacție în cel mai scurt timp posibil.Căutăm întotdeauna să efectuăm o analiză predictivă a pieței imobiliare, ceea ce ne permite să avem parteneri de încredere și clienți fideli de ani buni fără a pierde din vedere scopul principal - eficiența.

 

  agentie imobiliara , Centrul Serviciilor Imobiliare , Companie Imobiliara , noutăți , новости

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți