„Protect Imobil”, compania premiată cu trofeul galei „Notorium”, pentru excelenţă în afaceri

124             Jul 3, 2016

    Servicii specializate și profesioniste, încredere, oferte diversificate, raport calitate-preț, seriozitate. Acestea sunt punctele forte ale companiei „Protect Imobil” care îi aduc succes și apreciere.

     Meritele companiei au fost reconfirmate în cadrul galei „Notorium”, ce a premiat excelența în afaceri.„Protect Imobil – Centrul Serviciilor Imobiliare” a primit trofeul (care este cea mai înaltă distincție) la categoria „agenții imobiliare”. Desemnarea a fost posibilă prin voting online, desfășurat pe pagina evenimentului.

    „Meritul nostru a fost recunoscut de către clienții noștri, care ne-au apreciat pe bună dreptate. Votul publicului, credem, este mult mai valoros, comparativ cu cel al juriului. Acest lucru ne determină și ne încurajează să fim și mai buni, să livrăm, în continuare, servicii de calitate și transparență în tot ceea ce facem. Succesul companiei se datorează, în mare parte, colegilor mei de la „Protect Imobil”, care sunt profesioniști și implică în munca lor standarde înalte”, a precizat directorul companiei Andrian Toderașcu.

    

 

  Companie Imobiliara , eveniment , meritul publicului , notorium , noutăți , premiul , PROTECT IMOBIL , Toderascu Andrian , новости

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți