PROTECT IMOBIL, premiat  în cadrul campaniei TOP 100 Branduri 2016 organizată de VIP magazin

87             Dec 31, 2016

Compania PROTECT IMOBIL, premiată în cadrul campaniei TOP 100 Branduri 2016 organizată de VIP magazin!

Centrul Serviciilor Imobiliare ProtectImobil a început sezonul competițiilor Top 100 de Branduri în plină forță situîndu-se în topul celor mai remarcabile branduri imobiliare din Republica Moldova.Compania a fost premiată la categoria ”cele mai îndragite și de succes branduri ale anului 2016 ” pe segmentul imobiliar.

Compania ProtectImobil a fost declarată cîștigătoare, la ediția anuală o celor mai de top 100 de branduri din Moldova.Premiile au fost acordate în cadrul evenimentului ce a avut loc la Hotelu Codru din capitală, la petrecere fiind prezenți în jur de circa 200 de invitați din mediul afacerilor.

„Ne bucură faptul să vedem că premiile pe care ProtectImobil le primește cu onoare de fiecare dată la orice eveniment vin cu o consecință firească la efortul zilnic și la misiunea pe care compania și-a stabilit-o pentru propriul parcurs.Pentru o creștere sustenabilă, piața imobiliară are nevoie de implicarea unor dezvoltatori cu experiență, cu obiective pe termen lung pe plan local, iar echipa ProtectImobil deține o astfel de poziție, livrând servicii imobiliare de calitate”,susțin colaboratorii companiei.

ProtectImobil pe segmentul imobiliar

Prezentă pe piață din anul 2008, Compania ProtectImobil a tins mereu spre ascensiune ceea ce a dus la dezvoltarea constantă a pieței imobiliare.În momentul de față a ajuns una dintre primele companii ce a ciștigat încrederea clienților și partenerilor devenind un atu pe piața concurențială din Republica Moldova.

Aceste rezulatate reprezintă în primul rînd recunoașterea la nivel național a puterii brandului ProtectImobil, în spatele căruia stau mii de ore de muncă, o echipă ambițioasă, profesionalismul și curajul fiecăruia dintre ei.

 Energia ProtectImobil, e Toata Echipa Noastra ce reprezintam un mechanism bine gindit, si desigur multumim tuturor colegilor,partenerilor și clienților care au ales compania noastră în tot acest răstimp și care, cu siguranță ne vor alege și recomnda mai departe, susține Andrian Toderașcu directorul companiei.

  Centrul Serviciilor Imobiliare , Companie Imobiliara , eveniment , meritul publicului , noutăți , premiul , agentie imobiliara , brand , top , vipmagazin , новости

Lăsați un e-mail și fiți primul care o să aflați despre noile oferte fierbinți